19 maj 2014
19:00

Lindås/Långasjö

Referat: Kalmar Södra IF - Lindås/Långasjö

Gårdagens bortamatch mot Kalmar Södra slutade med vinst 1-2 (1-2). På Skyttis fina gräsmatta började vi matchen bra och tog kommandot direkt. Därför kändes det lite snöpligt när Södra gjorde 1-0 på ett snyggt skott som letar sig in i bortre hörnet. Vi fortsätter att ha kommandot i matchen och kvitterar strax efter Södras mål, en frispark från Zoran C som letar sig in i målet. Kort därefter gör vi också ledningsmålet, en hörna som Dan A slår in på volley. Vi gör en bra första halvlek med stundtals bra passningsspel och fin variation i spelet. I andra halvlek tar Södra succesivt över spelmässigt och hittar fina kombinationer. Vi blir stressade och började slarva i vårt passningspel. Kalmar Södra får ett markant övertag. Trots spelövertaget skapar Södra inte några direkta heta målchanser, förutom ett skott i ribban, utan det är vi som får möjligheterna. 3-4 frilägen/öppet mål som vi inte förvaltar. Men det blev match hela vägen in och när domaren blåser är det ändå vi som tar tre poäng.
Plus till Victor Carlson och Isak Magnusson som bägge stod för bra insatser. På fredag gästar Hossmo BK oss på Långasjö IP. Avspark 19.00